Manatee High School Bell Schedule 2019-2020—Pep Rally

1st Period

7:30 - 8:15 (45 min)

2nd Period

8:20 - 9:05 (45 min)

3rd Period

9:10 - 9:55 (45 min)

4th Period

10:00 - 10:45 (45 min)

5th Period

10:50 - 12:10

A - Lunch 10:50 - 11:20

A - Class: 11:25 - 12:10 (45 min)

Bldgs. 2, 3 (except rooms 211, 214, 218, 219)

ANNOUNCEMENTS: 1 Minute

B - <u>Class:</u> 10:50 - 11:30 (45 min)

B – Lunch 11:30 – 12:10

Bldgs. 4, 5, 6, 7, 8, 9,

Portables, 211, 214, 218, 219)

6th Period

12:15 - 1:00 (45 min)

7th Period

1:05-1:50 (45 min)

Activity Period

1: 50 - 2:25 (35 min)

No Bell—Release by P.A.